Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВНе можеш да си вдигнеш цената

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВНе можеш да си вдигнеш цената
Коментари Харесай

Калфин: Спрямо Северна Македония действаме по байганьовски

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Не можеш да си вдигнеш цената тогава, когато си в изолираност и никой не ти схваща причините. Проблемът със Северна Македония няма да се реши по този метод. Нашите причини, с цел да не влязат в Европейски Съюз, не са никакви причини съгласно регламента. С това отношение, което имаме сега към нея, спирайки преговорния развой, смъкваме цената на България.

Това разяснява в ефира на бТВ Ивайло Калфин.

Ефектът, който реализираме от решението си, е противоположен. Какво спечелихме, като спъваме разширението на Европейски Съюз!? Някаква смяна в отношението на Северна Македония ли спечелихме - тъкмо противоположното. Огромна антибългарска акция се води там. Или си мислим, че ние можем да им извиваме ръцете и до безспир да продължаваме, разяснява той.

Колкото и да се бием в гърдите, малко по байганьовски сега реагираме - видяхте ли, че зависите от нас. Е, добре. Но какво реализираме с това? Някакво отношение, самопризнание реализираме ли!?, разяснява той.

Очаквам от българското държавно управление да е интензивно, да търси единодушие. Трябва веднъж вечно да приключим този въпрос без да го отлагаме, уточни той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР